Schuine kasten op maat kopen voor aantrekkelijke prijzen

Voor schuine kasten die u op maat kunt laten maken gaat u naar Kleding Kastenfabriek Nederland. Waarom? Omdat wij sinds jaar en dag gespecialiseerd zijn in het op maat maken van de schuine kast voor aantrekkelijke prijzen. Ongeacht, of u nu bijvoorbeeld op zoek bent naar een schuine kledingkast op maat of een schuine zolderkast op maat wilt laten maken. Wilt u graag eerst een deskundig advies over de kast die u voor een schuine wand wilt kopen en de prijs voor dit stuk vakmanschap? U bent van harte welkom in onze showroom in Zwijndrecht. Daarnaast komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk advies.

Bel: 078 6106731Contactformulier

Voor elke interieurstijl schuine kasten op maat laten maken

Bij Kleding Kastenfabriek Nederland weten wij als geen ander hoezeer smaken kunnen verschillen. Daarom hebben wij een ruime keuze aan dessins voor u in huis. Dus of u nu een trendy schuine kast op zolder wilt kopen of een landelijke of klassieke kledingkast onder een schuin dak: niets is ons te gek. Wij hebben veel verschillende dessins in ons assortiment waar u zonder twijfel uw gewenste look tussen vindt. Voor een impressie hiervan verwijzen wij u graag naar onze site. Uiteraard kunt u ze ook in onze showroom komen bekijken. Verder nemen wij altijd voorbeelden mee tijdens ons persoonlijk advies aan huis.

Maatwerk kast onder trap

In uw woonkamer, kantoor, slaapkamer of op zolder

Net als voor de vele verschillende interieurstijlen biedt Kleding Kastenfabriek Nederland ook voor elke ruimte een kastoplossing op maat. Sterker nog, er is geen ruimte waar wij geen schuine kast op maat voor u kunnen maken. Een maatwerk kast in uw woonkamer of kantoor bijvoorbeeld, of een op maat gemaakte kledingkast voor een schuine wand op uw slaapkamer of zolder. U laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes gerealiseerd wordt. Is dat nu niet precies waar u naar op zoek bent?

Overal in de regio Zuid-Holland tot uw dienst

Wilt u ook uw kasten op maat laten maken door dé specialist uit Zuid-Holland? Kleding Kastenfabriek Nederland staat al voor u klaar. Denkt u dan onder andere aan plaatsen zoals:

  • Barendrecht
  • Delft
  • Dordrecht
  • Ridderkerk
  • Rotterdam

Ook buiten de Zuid-Hollandse provincie kunt u een beroep op ons vakmanschap doen. Zoals in Breda in Brabant bijvoorbeeld. Laat ons gerust weten waar wij u van dienst mogen zijn en wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies. Datzelfde geldt voor het deskundig inmeten van uw schuine wandkast op maat.